Archeologiedagen in Tienen, België

Zaterdag 10 oktober 2020 is het weer tijd om de geschiedenis in te duiken en als tijdmachine gebruiken we Minecraft om de Romeinen te bezoeken. Van 10:00 tot 17:00 zullen wij iedereen die dit wil meemaken (8+) ondersteunen op erfgoedsite Tienen (Grote Markt 6) te België. Deelname is gratis, al moet je je wel even aanmelden. Wij zullen enkele computers klaar hebben staan, maar natuurlijk mag je ook je eigen laptop meenemen (met Minecraft erop geïnstalleerd).

Dit keer moeten wij natuurlijk wel meer aandacht besteden aan de veiligheid van onze tijdreizigers. Om mee te doen wordt er gevraagd om je op te geven (hier) zodat er niet teveel mensen tegelijk aanwezig zullen zijn. Daarnaast geven wij bezoekers ruim de tijd om de ruimte binnen te komen en te verlaten en zullen wij telkens de computers schoonmaken.

Foundation VALUE


Gedurende drie dagen, 9, 10 en 11 oktober, worden er allerlei activiteiten georganiseerd door heel België heen om geschiedenis dichter bij het publiek te brengen. Geïnteresseerd in meer? Bekijk het aanbod.

This entry was posted in Uncategorised. Bookmark the permalink.