In aanloop op de Romeinenweek

De echte Romeinse liefhebbers weten dit natuurlijk allang, maar 28 april t/m 6 mei vindt in heel Nederland de Romeinenweek plaats. Een week die helemaal in het teken staat van de Romeinse tijd in Nederland. Nou ja…

Maar wij maken ons natuurlijk wél klaar voor deze spetterende week, en dat doen we door het organiseren van een aantal evenementen in Zuid-Holland. Heb jij ook zo’n Romeinenweek-voorpret? Misschien zien we je dan wel in Katwijk (23 februari) of Den Haag (14 april). Nafeesten kan natuurlijk ook in Valkenburg (7 juli). Meer info natuurlijk op onze site. We houden nog even achter de hand waar we tijdens de Romeinenweek zelf zullen staan.

Wij hopen jullie natuurlijk te zien bij deze evenementen zodat we zo veel mogelijk van de Romeinse Limes in Zuid-Holland kunnen bouwen in Minecraft. Er moeten nog vele forten, wachttorens, bruggen, huizen, boerderijen, tempels en kilometers weg aangelegd worden. En omdat de Romeinse Limes door heel Nederland liep, zie je ons in de zomer wellicht ook nog in een andere provincie…!

This entry was posted in Uncategorised. Bookmark the permalink.